Bohuš Matuš Svatba / GALERIE: Bohuš Matuš (46) a jeho těhotná Lucinka (17 ... / Bohuš matuš se před padesátkou konečně rozhodl usadit.

Bohuš Matuš Svatba / GALERIE: Bohuš Matuš (46) a jeho těhotná Lucinka (17 ... / Bohuš matuš se před padesátkou konečně rozhodl usadit.. Srpna 1973 písek) je český zpěvák. Bohuš matuš je český zpěvák, který je známý hlavně z muzikálových rolí. Ve středu odpoledne si známý český zpěvák bohuš matuš (47) vzal za ženu čerstvě plnoletou lucii palkaninovou (18). Bohuš matuš (47) nestačí své okolí překvapovat. S lucinkou se začal stýkat, když ji bylo pouhých 15 let, a princezna beatrice měla svatbu bez fanoušků, ale s rodinou, monika štiková zvolila pravý opak.

O 30 let starší bohuš matuš jí slíbil, že si ji vezme v den jejích osmnáctých narozenin. Bohuš matuš s přítelkyní luckou herminapress. Z oblíbeného muzikálového zpěváka s nepřehlédnutelnou pleší je ženatý muž. V brně navštěvoval pěvecký soubor kampanela vedený sbormistryní markétou jedličkovou. S lucinkou se začal stýkat, když ji bylo pouhých 15 let, a princezna beatrice měla svatbu bez fanoušků, ale s rodinou, monika štiková zvolila pravý opak.

"Hrozně rád Lucince vařím, barvím jí vlásky": Bohuš Matuš ...
"Hrozně rád Lucince vařím, barvím jí vlásky": Bohuš Matuš ... from zivot.org
Просмотров 162 тыс.3 года назад. Obřadu se účastnila jen nejbližší rodina a přátelé, za svědka matušovi šel producent františek janeček, lucii muzikálová herečka monika sommerová. Maminka jeho prvorozené dcery se konečně stala plnoletou vdanou paní. Bohuš matuš (47) a lucie palkaninová (18) jsou manželé. Matuš kvůli zájmu veřejnosti na obřad musel najmout ochranku! Zpěvák bohuš matuš se po několika letech ve velkolepých muzikálových projektech fantom opery a ples upírů vrací k sólové dráze. Svatba připadá na den osmnáctých narozenin lucinky, se kterou má zpěvák dceru natálii a koná se v zábavním parku krtkův svět. Podle prvních snímků zachycených těsně obřadem z ženicha nadšení a štěstí přímo vyzařuje.

Nové partnerce lucii je čerstvých šetnáct let a matuš s ní nyní plánuje svatbu!

Matuš kvůli zájmu veřejnosti na obřad musel najmout ochranku! Bohuš matuš je svou slabostí pro nezletilé dívky proslulý. V médiích se ale více probíral jeho vztah s nezletilou lucií palkaninovou, se kterou měl dítě ještě předtím než dosáhla plnoletosti. Bohuš matuš už začal na květen plánovat veselku s lucinkou. Vzali se ve středu odpoledne v rodinném parku krtkův svět v pražských dolních měcholupech. Veselku prý mají komplet gratis! V brně navštěvoval pěvecký soubor kampanela vedený sbormistryní markétou jedličkovou. Bohuš matuš s přítelkyní luckou herminapress. Vzali se ve středu odpoledne v rodinném parku krtkův svět v pražských dolních měcholupech. Jejich svatba navíc měla velmi příjemný bonus: Svatba připadá na den osmnáctých narozenin lucinky, se kterou má zpěvák dceru natálii a koná se v zábavním parku krtkův svět. Bohuš matuš (47) a lucie palkaninová (18) jsou manželé. Got anymore bohus matus feet pictures?

Svatba jako dárek k narozeninám: Ze sedmnáctileté lucie už udělal matku, tak teď už svatba na spadnutí? Vzali se ve středu odpoledne v rodinném parku krtkův svět v pražských dolních měcholupech. Útočí s ní na lucernu. 17.8.1973 (47 let) písek, československo.

Bohuš Matuš si nechal vytetovat vlasy, na svatbě chce ...
Bohuš Matuš si nechal vytetovat vlasy, na svatbě chce ... from g.denik.cz
Podle prvních snímků zachycených těsně obřadem z ženicha nadšení a štěstí přímo vyzařuje. Bohuš matuš (47) a lucie palkaninová (18) jsou manželé. Přes tři měsíce jsou bohuš matuš a jeho lucinka pyšnými rodiči. Jejich svatba navíc měla velmi příjemný bonus: Na jejich velkém dnu jsme nesměli chybět, a tak vám přinášíme exkluzivně fotky z příprav jejich svatby. Na veselce chtěl mít původně bohuš matuš a lucie palkaninová na 50 hostů, vládní opatření. Po základní škole studoval vojenskou školu v liptovském mikuláši. Opravdu moc si vážím toho, že mi za svědka jde nejváženější šéf hudebního průmyslu, doktor františek janeček.

Tři měsíce po narození dcery začal připravovat svatbu.

Zpěvák bohuš matuš (47) se dočkal svého svatebního dne, kdy zároveň plní přání své snoubence lucii palkaninové, která slaví 18. Na jejich velkém dnu jsme nesměli chybět, a tak vám přinášíme exkluzivně fotky z příprav jejich svatby. Bohuš matuš s lucií si dali opravdu záležet a celý obřad pojali v růžových a bílých odstínech. Své ano řekla hvězda reality show štiky (2018) na. Bohuš matuš se před padesátkou konečně rozhodl usadit. Bohuš matuš prožívá svůj velký den. Bohuš matuš také objasnil, proč zvolili na svatbu právě tento park. Dnes nastala vytoužená chvíle, kdy si zpěvák bohuš matuš (47) a jeho partnerka (17) lucie řekli své zásadní „ano. 17.8.1973 (47 let) písek, československo. Got anymore bohus matus feet pictures? Pro svou přítelkyni lucku a maminku jejich. Bohuš matuš vlastním jménem bohumil (* 17. Na veselce chtěl mít původně bohuš matuš a lucie palkaninová na 50 hostů, vládní opatření.

Svatba téměř padesátiletého bohuše matuše s čerstvě osmnáctiletou lucinkou, se kterou vychovávají dceru natálku, se kvapem blíží. A absolonová zaplatila za hornu dluhy Je to rozhlehlý a nádherný park, romantické místo, majitel nám nabídl. Svatba jako dárek k narozeninám: Bohuš matuš je český zpěvák, který je známý hlavně z muzikálových rolí.

Bohuš Matuš a Lucinka si založili společný Instagram ...
Bohuš Matuš a Lucinka si založili společný Instagram ... from m.actve.net
Bohuš matuš také objasnil, proč zvolili na svatbu právě tento park. Dnes nastala vytoužená chvíle, kdy si zpěvák bohuš matuš (47) a jeho partnerka (17) lucie řekli své zásadní „ano. Bohuš matuš (47) a lucie palkaninová matušová (18) jsou manželé. Bohuš matuš do toho praštil! Bohuš matuš je český zpěvák, který je známý hlavně z muzikálových rolí. Bohuš matuš s lucií si dali opravdu záležet a celý obřad pojali v růžových a bílých odstínech. Obřadu se účastnila jen nejbližší rodina a přátelé, za svědka matušovi šel producent františek janeček, lucii muzikálová herečka monika sommerová. Zpěvák chtěl svatbou na tomto místě podpořit svého ka.

Matuš pojal za manželku výrazně mladší lucinku, maminku jejich dcery natálky.

Náš hlas je v souznění. Zpěvák chtěl svatbou na tomto místě podpořit svého ka. Útočí s ní na lucernu. Bohuš matuš splní své partnerce lucii další přání. Bohuš matuš se před padesátkou konečně rozhodl usadit. Bohuš matuš vlastním jménem bohumil (* 17. Přes tři měsíce jsou bohuš matuš a jeho lucinka pyšnými rodiči. Bohuš matuš do toho praštil! Bohuš matuš také objasnil, proč zvolili na svatbu právě tento park. Vztah bohuše matuše zvedá ze židlí i jeho nejvěrnější fanoušky. Matku své dcery natálky si vzal v areálu dětského zábavního parku. Opravdu moc si vážím toho, že mi za svědka jde nejváženější šéf hudebního průmyslu, doktor františek janeček. Zpěvák bohuš matuš se po několika letech ve velkolepých muzikálových projektech fantom opery a ples upírů vrací k sólové dráze.

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code